Nike Kobe 9 Herr & Dam

billiga nike Nike Kobe 9 womens skor, air max 90 Hyperfuse shophq com, air max 90 Hyperfuse butiksförsörjning lager, svart vit och fluorescerande grön.

Tävlingen 2019 års glasögonbåge är ett samarbete mellan Synoptik och Beckmans Designhögskola. Tolv studenter har under våren genomgått en kurs i produktdesign, där målet varit att designa en futuristisk glasögonbåge.

Nike Kobe 9 Herr & Dam, Petra Eriksson korades till den vinnande kreatören med bågen You . 

Det känns fantastiskt kul att vinna förstapriset. Jag har kämpat hårt och det har varit mycket jobb från idé fram till färdig båge. Jag ville göra ett lager på kroppen snarare än ett objekt. Ett individuellt anpassat skin . Mitt mål var också att bågen skulle vara tredimensionell och kännas som en del av kroppen. Inspirationen fick jag av teatermasker och det plastiga ytterskalet på robotar, säger Petra.

Nike Kobe 9 Herr & Dam Juryns motivering:
Bakom hörnet gömmer sig spännande teknik, mjuka bildskärmar och nya material som ännu bara finns i forskarvärlden. Framtidens glasögon är kanske inte med slipade glas utan istället datorstyrda skärmar som läser av och åtgärdar synfel. Detta förslag är det mest okonventionella och öppnar för spännande möten mellan teknik och design. Kopplingen till Venedig och utsmyckade ansiktsmasker ger förslaget en ytterligare dimension och kan bli en källa för framtida kreationer.

Mellan den 29 maj till 7 juni är allmänheten välkommen att besöka utställningen med elevernas glasögon på PUB, plan 3, i Stockholm.

Sverige Nike Air Max Klassiska Bw Herr Löparskor Svart Grå Online Av: Rose-Marie Söderlund