Nike Free 4.0 V3 Herr & Dam

billiga nike Nike Free 4.0 V3 womens skor, air max 90 Hyperfuse shophq com, air max 90 Hyperfuse butiksförsörjning lager, svart vit och fluorescerande grön.

Det är inte helt lätt att hålla sig fräsch och snygg under en lerig festival. CHIC har plockat fram sex skönhetsprodukter som är dina räddare i nöden och gör dig helt redo för vilken konsert som helst. 

Nike Free 4.0 V3 Herr & Dam, 1. Ett torrschampo är idealiskt på festivaler. Det fräschar upp håret och gör under för en fet hårbotten. Kisby, 109 kr. 

2. Det här är den ultimata multitaskern. Lös 20 problem med en enda produkt, bland annat hjälper den mot insektsbett, om du har bränt dig i solen eller behöver fukt. Problem Solved 20-in-1 Wonder Balm, Bliss, 193 kr. 

Nike Free 4.0 V3 Herr & Dam 3. Solskyddsfaktor är ett måste på utomhusfestivaler. Den här solsprayen från Eucerin är lätt att applicera och har spf 20. Eucerin, 135 kr. 

4. Parfym gör sig bra på solvarm festivalhud. Den här från Crazy Libellule and the poppies kommer i ett händigt stick som är enkelt att bära med sig. Crazy Libellule and the poppies, 169 kr.

5. Du har sällan tillgång till ett badrum på festivaler. Därför är sminkborttagning i servettform ett helrätt val. No7, 110 kr. 

6. Med en bra läppsalva råder du bot på såväl torra läppar som trasiga nagelband. Den här från Rosebud är en klassiker. Rosebud Salve, 88 kr. 

Nike Free 4.0 V3 Herr & Dam Har du inte bokat någon festival ännu? Här kan du se vilka festivaler som är på gång i världen. 

Omsättning Nike Air Max 180 EM OG Green Av: Emilie Hermansson Foto: Stella Pictures