Nike Free 2016 Herr & Dam

billiga nike Nike Free 2016 womens skor, air max 90 Hyperfuse shophq com, air max 90 Hyperfuse butiksförsörjning lager, svart vit och fluorescerande grön.

Tillsammans med Acnes höstkollektion kommer även en smyckeskollektion att lanseras. Ett samarbete mellan Acne och Tysklands mest uppskattade juvelerare Mikael Zobe. 

– Jag satt på Café de Flore i Paris i juni förra året och jag såg en fantastisk man med händer som var helt täckta i ringar. Jag blev så inspirera av hans utsmyckningar att jag inte kunde sluta tänka på smycken, säger Jonny Johansson, chefdesigner på Acne.

– En av mina designassistenter gav mig efteråt en bok med fantastiska bilder på smycken, det var en blandning mellan konst och utsmyckning. Det visade sig vara Mikael Zobels fantastiskt arbete, och visste direkt att vi var tvungna att göra något tillsammans med honom, säger Jonny Johansson. 

Nike Free 2016 Herr & Dam, Acnes smyckeskollektionen består av örhängen, broscher, manschettknappar och ringar och kommer ut i butik tillsammans med resten av Acnes kollektion i höst.

[nggallery id=265]

Ny Nike Air Max 180 QS Herr Running Skor 626960 175 White Gold Nike Free 2016 Herr & Dam Av: Frida Bucht