Nike Football Herr & Dam

billiga nike Nike Football womens skor, air max 90 Hyperfuse shophq com, air max 90 Hyperfuse butiksförsörjning lager, svart vit och fluorescerande grön.

I mitten av oktober öppnar L’Ecole National tre butiker i Sverige för att introducera sitt nya koncept. Den första butiken har precis öppnat på Odengatan 70 i Stockholm och i samma lokal ryms även en florist.

Nike Football Herr & Dam, Butiksinredningen för osökt tankarna till film noir. Det filmiska har alltid varit en stor influens hos L’Ecole National, något tydligt syns på de stilrena, exklusiva plaggen. Den mörka inredningen i kontrast mot blommorna som täcker lokalens ena vägg förstärker intrycket.

Inom kort kommer även en webbshop samt en butik i Malmö att öppnas. Butiken har ett av stadens bästa lägen i Södertull. De mörka väggarna samt inredningsdetaljer med krokodilpräglat läder ger samma filmiska associationer som i Stockholmsbutiken.

Nike Football Herr & Dam Bakgrund: L’Ecole National har precis nylanseras efter ett och ett halv års uppehåll. Konceptet är samma som tidigare; välgjorda basplagg i lyxiga material med stilren design och intressanta snitt som riktar sig till modemedvetna män och kvinnor. Märket ligger på en prisnivå strax under t.ex. Filippa K och Tiger of Sweden, och positioneras på samma nivå som andra internationellt framgångsrika svenska märken.

2015 Nike Air Max 2020 Dam Skor Running Pink Sneakers For Cheap Av: Rose-Marie Söderlund Foto: Joel Rhodin