Nike Air Max Flyposite Herr & Dam

billiga nike Nike Air Max Flyposite womens skor, air max 90 Hyperfuse shophq com, air max 90 Hyperfuse butiksförsörjning lager, svart vit och fluorescerande grön.

Calvin Klein Underwear lanserar i dagarna en helt ny kollektion inom den tidigare linjen Steel. Samtidigt som kollektionen lanseras startar även en modelltävling, 9 Countries, 9 Men, 1 Winner som går ut på att kora Calvin Kleins nästa underklädesmodell för herrar.

Nike Air Max Flyposite Herr & Dam, Den nya kollektionen består av nio olika kalsonger, i olika färgkombinationer. Varje färgkombination representerar flaggan i ett av de nio läder som deltar i modelltävlingen. Förutom Sverige är även Frankrike, Tyskland, Grekland, Italien, Nederländerna, Ryssland, Spanien och Storbritannien med och tävlar.

Tävlingen går ut på att hitta en representant från var och en av de nio länderna som sedan går vidare till final. Vinnaren i finalen vinner ett års modellkontrakt hos den välkända agenturen Select. Förutom modellkontraktet vinner man även en all inclusive-resa till Sydafrika.

Nike Air Max Flyposite Herr & Dam Plats och datum för öppna castings:

  • Den 25 september pÃ¥ NK i Stockholm.
  • Den 10 oktober pÃ¥ NK i Göteborg. 

Mer information och anmälan görs efter den 14e Augusti på www.9countries9men.com. Där kan du även se bilder på de tävlande.

Nike Air Max 2015 Kvinnor Skor Vit / Svart / Röd Av: Frida Bucht