Nike Air Max Command Herr & Dam

billiga nike Nike Air Max Command womens skor, air max 90 Hyperfuse shophq com, air max 90 Hyperfuse butiksförsörjning lager, svart vit och fluorescerande grön.

Woolrich grundades i den lilla staden med just namnet Woolrich utanför Pennsylvania, USA. Kläderna var till en början enbart ett klädmärke för outdoor living men under 80-talet gjorde ett italienskt modehus märket till ett mer fashionabelt märke genom att skapa Woolrich John Rich & Bros, en linje mer anpassad till storstadslivet och med en modernare design.

Nike Air Max Command Herr & Dam, Den första Woolrichbutiken har nu öppnat i Skandinavien och det blev i Stockholm som Woolrichs första dörrar slogs upp. Märket planerar nu att expandera till resten av Skandinavien och norra Europa.

Inredningen i butiken är väldigt traditionell och originell med effektfulla böcker vid entrén och inne i butiken. Butiken erbjuder en variation av design och kvalitetskläder för både män och kvinnor och är en butik som är värd att besöka om du har vägarna förbi, innan höst- och vintersäsongen drar igång.

Nike Air Max Command Herr & Dam Adress: Woolrich Store, Sturegallerian 61, 114 46 Stockholm

2014 Nike Air Max 90 87 Flag Series American Usa Dam Skor Dark Blue White Orange Hot Av: Frida Bucht