Nike Air Max 90 Huarache Herr & Dam

billiga nike Nike Air Max 90 Huarache womens skor, air max 90 Hyperfuse shophq com, air max 90 Hyperfuse butiksförsörjning lager, svart vit och fluorescerande grön.

Det här är nästan för bra för att vara sant, Jimmy Choo är H&Ms nästa gästdesigner! Det är första gången som H&M samarbetar med ett accessoarmärke och för att fira samarbetet erbjuder även Jimmy Choo, för första gången, en kollektion damkläder att matcha till skor och väskor. Dessutom omfattar samarbetet en mindre herrkollektion med skor, väskor och accessoarer.

Nike Air Max 90 Huarache Herr & Dam, Vi tycker att Jimmy Choos skor och väskor är fantastiska. De är glamorösa och sexiga, och ger omedelbar stil och elegans även till den enklaste outfit. Jag gillar hur vi har arbetat med kläder som accessoarer till skorna och väskorna i stället för tvärtom. Det här samarbetet är extra spännande eftersom det är vår första designerkollektion med skor. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra kunder dessa fantastiska skor och väskor av hög kvalitet, säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare, H&M.

Den glamourösa kollektionen lanseras den 14 november i cirka 200 utvalda H&M-butiker över hela världen. Räkna med att köerna blir långa!

Loading ...

Nike Air Max 90 Huarache Herr & Dam Här kan du läsa allt om H&Ms senaste gästdesigner Matthew Williamson.

Köpa Nike Air Max Tn Dam Löparskor Vita Sporten Röd Av: Rose-Marie Söderlund