Nike Air Flight 89 Herr & Dam

billiga nike Nike Air Flight 89 womens skor, air max 90 Hyperfuse shophq com, air max 90 Hyperfuse butiksförsörjning lager, svart vit och fluorescerande grön.

Michael Jackson, 29/8 1958 - 25/6 2009.

Nike Air Flight 89 Herr & Dam, Det är med sorg i hjärtat jag skriver det här om Michael Jackson, för han var en så stor del av min uppväxt. Han slutade förvisso att vara en betydande del i mitt liv för länge sedan, då han freakade ur och jonglerade med spädbarn utanför fönster, mixtrade med sitt utseende och stängde in sig i sitt Neverland. Men för den sakens skull har jag inte glömt bort hur viktig han var för mig som osäker 14-åring. Jag hade inga idoler innan jag upptäckte Michael Jacksons musik. Min bästis Susanne hade video och vi satt storögda och iakttog fascinerat hans dansmoves till Thriller , Beat It och Billie Jean . Givetvis lärde vi oss hela koreografin utantill och vi klippte av byxorna så de skulle bli Michael-korta, köpte glittriga vita sockor och hade svarta loafers till och en matchande vit handske.

Michael var så snygg (speciellt i Say, say, say -videon med Paul McCartney, då Michael bar basker det här var på tiden han fortfarande såg ut som en afro-american, eller åtminstone mulatt), så begåvad att jag trodde jag skulle få slag. Jag var rätt övertygad om att han inte var mänsklig och när han något år senare introducerade the Moonwalk eller de avancerade, gravitationsomöjliga dansmovesen i Smooth Criminal blev jag ännu mer säker på att han var något utomjordiskt väsen.

Nike Air Flight 89 Herr & Dam Därför var det extra spännande att sätta sig på Jackson Express , som tåget kallades, från Stockholm till Göteborg där Michael Jackson hade konsert på Eriksberg juni 1988. Jag minns att vi köade i flera timmar utanför för att få bra platser. Vi köpte litervis med läsk (det var rekordvarmt), som vi fick hälla ut innan vi till slut blev insläppta (Pepsi sponsrade allt och Michael hade enligt rykten vägrat släppa in vätskor av något slag eftersom han var rädd för attentat eller annat).

Jag stod längst fram i min självlockiga hockeyfrilla, mina Takano-brallor och en T-shirt i stl XXXXL med kackigt Michael Jackson-motiv och väntade. Och väntade. Kim Wilde var förband och jag ville bara att den där Kids in America -käringen skulle gå av scen så att jag fick se Honom.

Till slut gjorde han entré och jag tror att alla vi 70 000 personer i publiken skrek av samma orsak: vi fick se att Michael Jackson fanns på riktigt. När han sjöng Man in the Mirror så sträckte jag på mig så långt att jag säkert blev 185, eftersom Michael gick fram till publiken och snuddade vid deras händer. Han vidrörde min hand, MIN hand och det var som att få en handpåläggning av Gud himself. Det var elektriskt, jag trodde jag skulle svimma och tjejen bredvid mig inte bara trodde det utan gjorde det faktiskt också. De bar ut avsvimmade tjejer på löpande band (troligen på grund av vätskebrist, solsting och Michael Jackson-influensa).

Michael tog sig tid att se sina fans i ögonen (i alla fall vi som stod längst fram) och hans redan då långt utvecklade bacillskräck, hindrade honom inte från att snudda vid sina apostlars hungriga, dyrkande händer. Okej, han bar ju sin handske, men ändå.

Nike Air Flight 89 Herr & Dam Om man bortser från det faktum att jag inte tänkte rationellt som Michael-dyrkande 17-åring, var det hur som helst en scenshow utan dess like. Och jag har sett många konserter och shower sedan dess, både live och på TV. Inget kommer i närheten av det som Michael lyckas frambringa på en scen. Musikmässigt är hans låtar de mest spelade, hans skivor de mest sålda i historien och man kan inte annat än applådera en så sagolik talang och kraftfullt artisteri som Michael har bjudit på från det att han var 5 år gammal.

Jag har träffat flera superstjärnor, partajat med Backstreet Boys, blivit avsnäst av Madonna, diskuterat manikyr med Christina Aguilera, varit på efterfest med Prince, skämtat med Spice Girls, tvingat Suedes Brett Anderson att teckna ett självporträtt och blivit jagad av paparazzi i en taxi tillsammans med Victoria Silvstedt.

Inget slår dock mitt möte med Michael Jackson. Även om det var kort, intensivt och inte särskilt intimt, så var det viktigt för mig. Jag tycker synd om er som aldrig hann se Michael uppträda live. Samtidigt känner jag mig lättad över att han slapp den obarmhärtiga pressen inför den planerade comebacken. Hans liv är en tragisk historia från början till slut. Michael dog för länge sedan. Men hans musik är odödlig.

Nike Air Flight 89 Herr & Dam Charlotta Flinkenberg, chefredaktör CHIC

Ny Nike Air Max Tn Herr Löparskor Grå Vit Svart Rea Michael Jackson, 29/8 1958 - 25/6 2009.